Tietosuoja

Tietosuojakäytäntö

1. esittely

1.1 Olemme sitoutuneet turvaamaan [verkkosivustemme kävijöiden ja palveluntarjoajien] yksityisyyden.

1.2 Tätä käytäntöä sovelletaan silloin, kun toimimme rekisterinpitäjänä [sivustomme kävijöiden ja palveluntarjoajien] henkilötietojen suhteen; toisin sanoen, kun määritämme näiden henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot.

1.3 Käytämme evästeitä verkkosivuillamme. Sikäli kuin nämä evästeet eivät ole ehdottoman välttämättömiä [verkkosivustomme ja -palveluidemme tarjoamiseksi], pyydämme teitä hyväksymään evästeiden käytön, kun vierailet verkkosivuillamme.

1.4 Sivustomme sisältää yksityisyyden suojaa, joka vaikuttaa siihen, miten käsittelemme henkilötietojasi. Käyttämällä yksityisyyden suojaa voit [määrittää, haluatko saada suoramarkkinointiviestintää ja rajoittaa tietojesi julkaisemista]. Voit käyttää yksityisyyden suojaa kautta [URL].

1.5 Tässä käytännössä "me", "me" ja "meidän" viittaavat [datan ohjaimen nimi][Lisätietoja meistä, ks. Jakso 13.]

2. Luotto

2.1 Tämä asiakirja on luotu mallilla SEQ Legal (seqlegal.com).

Sinun on säilytettävä edellä mainittu luotto. Tämän asiakirjan käyttö ilman luottoa on tekijänoikeuden loukkaus. Voit kuitenkin ostaa meiltä vastaavan asiakirjan, joka ei sisällä luottoa.

3. Kuinka käytämme henkilötietojasi

3.1 Tässä osassa 3 olemme määrittäneet:

a) yleisiä henkilötietoryhmiä, joita voimme käsitellä;

b) [henkilötietoja, joita emme ole hankkineet suoraan sinulta, näiden tietojen lähteistä ja erityisistä luokista];

c) tarkoitukset, joiden avulla voimme käsitellä henkilötietoja; ja

d) käsittelyn oikeusperusta.

3.2 Voimme käsitellä [tietoja verkkosivustomme ja palvelujemme käytöstä] (“käyttötiedot”). Käyttötiedot voivat sisältää [IP-osoitteesi, maantieteellisen sijaintisi, selaintyypin ja version, käyttöjärjestelmän, viittauslähteen, vierailun pituuden, sivunäkymät ja verkkosivuston navigointipolut sekä tietoja palvelun käytön ajoituksesta, tiheydestä ja mallista. ]. Käyttötietojen lähde on [analytiikan seurantajärjestelmämme]. Näitä käyttötietoja voidaan käsitellä [verkkosivuston ja palvelujen käytön analysointia varten]. Tämän käsittelyn oikeusperusta on [suostumus] TAI [oikeutetut etumme, nimittäin [verkkosivustomme ja palvelujemme seuranta ja parantaminen]] TAI [[täsmennettävä perusta]].

3.3 Voimme käsitellä [tilisi tietoja] (“tilitietoja“). [Tilitiedot voivat [sisältää nimesi ja sähköpostiosoitteesi].] [Tilitietojen lähde on [sinä tai työnantajasi].] Tilitietoja voidaan käsitellä [verkkosivustomme ylläpitämiseksi, tarjoamalla palvelumme, verkkosivustomme ja palvelujemme turvallisuuden varmistaminen, tietokantojemme varmuuskopioiden ylläpito ja kommunikointi kanssasi.] Tämän käsittelyn oikeusperusta on [suostumus] TAI [oikeutetut etumme, nimittäin [verkkosivustomme asianmukainen hallinta ja yritys]] TAI [sinun ja meidän välisen sopimuksen täyttäminen ja / tai toimenpiteiden tekeminen pyynnöstäsi tällaisen sopimuksen tekemiseksi] TAI [[täsmennettävä perusta]].

3.4 Voimme käsitellä [henkilökohtaisen profiilisi verkkosivustollamme sisältämiä tietojasi] ("profiilitietoja“).[ Profiilitiedot voivat sisältää [nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, profiilikuvasi, sukupuolesi, date syntymä, parisuhteen tila, kiinnostuksen kohteet ja harrastukset, koulutustiedot ja työllisyystiedot].] Profiilitietoja voidaan käsitellä [verkkosivustomme ja palveluidemme käytön mahdollistamiseksi ja valvomiseksi]. Tämän käsittelyn oikeusperusta on [suostumus] TAI [oikeutetut etumme, nimittäin [verkkosivustomme ja yrityksemme asianmukainen hallinto]] TAI [sinun ja meidän välisen sopimuksen täyttäminen ja/tai toimenpiteiden toteuttaminen pyynnöstäsi tehdä tällainen sopimus] TAI [[täsmennettävä perusta]].

3.5 Voimme käsitellä [henkilötietojasi, jotka tarjotaan palveluidemme käytön aikana] (“palvelutietoja"). [Palvelutiedot voivat sisältää [täsmennä tiedot].] [Palvelutietojen lähde on [sinä tai työnantajasi].] Palvelutietoja voidaan käsitellä [verkkosivustosi ylläpitämiseksi, palveluiden tarjoamiseksi, verkkosivustosi ja palveluiden turvallisuuden varmistamiseksi, varmuuskopioiden ylläpitoon tietokannat ja kommunikointi kanssasi]. Tämän käsittelyn oikeusperusta on [suostumus] TAI [oikeutetut intressimme eli [verkkosivuston ja liiketoiminnan asianmukainen hallinnointi]] TAI [teidän ja meidän välisen sopimuksen tekeminen ja / tai toimenpiteiden suorittaminen pyynnöstäsi tehdä tällainen sopimus] TAI [[täsmennettävä perusta]].

3.6 Voimme käsitellä [tietoja, jotka lähetät julkaistavaksi verkkosivustollemme tai palvelujemme kautta] (“julkaisutietoja”). Julkaisutietoja voidaan käsitellä [tällaisen julkaisun mahdollistamiseksi ja verkkosivustomme ja palvelujemme hallinnoimiseksi]. Tämän käsittelyn oikeusperusta on [suostumus] TAI [oikeutetut etumme, nimittäin [verkkosivustomme ja liiketoimintamme asianmukainen hallinta]] TAI [sinun ja meidän välisen sopimuksen täyttäminen ja / tai toimenpiteiden toteuttaminen pyynnöstäsi] tehdä tällainen sopimus] TAI [[täsmennettävä perusta]].

3.7 Voimme käsitellä [mitä tahansa meille lähettämiäsi tavaroita ja / tai palveluita koskevia tietoja] (“tutkimustiedot”). Kyselytietoja voidaan käsitellä [merkityksellisten tavaroiden ja / tai palvelujen tarjoamiseksi, markkinoimiseksi ja myymiseksi sinulle]. Tämän käsittelyn oikeusperusta on [suostumus] TAI [[täsmennettävä perusta]].

3.8 Voimme käsitellä [asiakassuhteisiimme liittyviä tietoja, mukaan lukien asiakkaiden yhteystiedot] (“asiakassuhdetiedot"). [Asiakassuhdetiedot voivat sisältää [nimesi, työnantajasi, työnimikkeesi tai roolisi, yhteystietosi ja tiedot, jotka sisältyvät meidän ja sinun tai työnantajan väliseen viestintään].] [Asiakassuhdetietojen lähde on [sinä tai työnantajasi].] Asiakassuhdetietoja voidaan käsitellä [asiakassuhteiden hoitamiseksi, asiakkaiden kanssa kommunikoimiseksi, näiden viestien kirjaamiseksi ja tuotteidemme ja palvelujemme mainostamiseksi asiakkaille]. Tämän käsittelyn oikeusperusta on [suostumus] TAI [oikeutetut etumme, nimittäin [asiakassuhteidemme asianmukainen hallinta]] TAI [[täsmennettävä perusta]].

3.9 Voimme käsitellä [tietoja tapahtumista, mukaan lukien tavaroiden ja palvelujen ostot, jotka teet kanssamme ja / tai verkkosivustomme kautta] ("tapahtumatietoja"). [Tapahtumatiedot voivat sisältää [yhteystietosi, korttisi tiedot ja tapahtuman tiedot].] Tapahtumatietoja voidaan käsitellä [ostettujen tavaroiden ja palvelujen toimittamiseksi ja asianmukaisten tietojen kirjaamiseksi näistä tapahtumista]. Tämän käsittelyn oikeusperusta on [sinun ja meidän välisen sopimuksen täyttäminen ja / tai toimenpiteiden toteuttaminen pyynnöstäsi tällaisen sopimuksen tekemiseksi ja oikeutetut etumme, nimittäin [verkkosivustomme ja liiketoimintamme asianmukainen hallinta]] TAI [[täsmennettävä perusta]].

3.10 Voimme käsitellä [tietoja, jotka annat meille sähköposti-ilmoitusten ja / tai uutiskirjeiden tilaamista varten] ("ilmoitustiedot”). Ilmoitustietoja voidaan käsitellä [asiaankuuluvien ilmoitusten ja / tai uutiskirjeiden lähettämistä varten]. Tämän käsittelyn oikeusperusta on [suostumus] TAI [sinun ja meidän välisen sopimuksen täyttäminen ja / tai toimenpiteiden tekeminen pyynnöstäsi tällaisen sopimuksen tekemiseksi] TAI [[täsmennettävä perusta]].

3.11 Voimme käsitellä [tietoja, jotka sisältyvät meille lähetettyyn viestintään tai liittyvät siihen] (kirjeenvaihdon tiedot”). Kirjeenvaihtotiedot voivat sisältää [viestintään liittyvän viestinnän sisällön ja metatiedot]. [Verkkosivustollamme luodaan metatiedot, jotka liittyvät verkkosivuston yhteydenottolomakkeilla tehtyyn viestintään.] Kirjeenvaihtotietoja voidaan käsitellä [kommunikointiin kanssasi ja kirjanpito]. Tämän käsittelyn oikeusperusta on [oikeutetut etumme, nimittäin [verkkosivustomme ja liiketoimintamme asianmukainen hallinta ja viestintä käyttäjien kanssa]] TAI [[täsmennettävä perusta]].

3.12 Voimme käsitellä [tunnistetaan yleinen tietoluokka][Nämä tiedot voivat sisältää [luettelo tiettyjä tietoja].] [Tämän tiedon lähde on [tunnista lähde].] Näitä tietoja voidaan käsitellä [täsmennä tarkoituksia]. Tämän käsittelyn oikeusperusta on [suostumus] TAI [oikeutetut intressimme, nimittäin [mainita oikeutetut edut]] TAI [teidän ja meidän välisen sopimuksen tekeminen ja / tai ryhtymään toimenpiteisiin pyynnöstäsi tekemään tällainen sopimus] TAI [[täsmennettävä perusta]].

3.13 Voimme käsitellä [kaikki tässä käytännöllämme yksilöidyt henkilötietosi] tarvittaessa [oikeudellisten vaatimusten laatimiseen, käyttämiseen tai puolustamiseen joko oikeudenkäynnissä tai hallinnollisessa tai tuomioistuinten ulkopuolisessa menettelyssä]. Tämän käsittelyn oikeusperusta on oikeutetut intressimme eli [laillisten oikeuksiemme, laillisten oikeuksien ja muiden oikeuksien suojaaminen ja vahvistaminen].

3.14 Voimme käsitellä [mikä tahansa tämän käytännön mukaisista henkilötiedoista], jos se on tarpeen [vakuutusturvan hankkimiseksi tai ylläpitämiseksi, riskien hallitsemiseksi tai asiantuntijaneuvonnan saamiseksi]. Tämän käsittelyn oikeusperusta on oikeutetut intressimme eli [liiketoiminnan asianmukainen suojaaminen riskeiltä].

3.15 Sen lisäksi, mitä erityisiä tarkoituksia varten voimme käsitellä tässä 3-osassa määritellyt henkilötietosi, voimme myös käsitellä [mitä tahansa henkilötietojasi], jos tällainen käsittely on välttämätöntä [oikeudellisen velvoitteen noudattamiseksi , tai] elintärkeiden etujen tai toisen luonnollisen henkilön elintärkeiden etujen suojelemiseksi.

3.16 Älä toimita minkään muun henkilön henkilötietoja, ellemme kehota sinua tekemään niin.

4. Henkilökohtaisten tietojen tarjoaminen muille

4.1 Saatamme luovuttaa [henkilötietojasi] mille tahansa konserniin kuuluvalle jäsenelle (tytäryhtiöt, lopullinen omistusyhteisömme ja kaikki sen tytäryhtiöt), mikäli se on kohtuullisen tarpeellista tässä tarkoituksessa tarkoitetuissa tarkoituksissa ja oikeusperustoissa. [Tietoja yrityksestämme löytyy osoitteesta [URL].]

4.2 Saatamme luovuttaa [henkilötietojasi] [vakuutuksenantajiimme ja / tai ammatillisiin neuvonantajiimme], jos se on kohtuudella tarpeellista [vakuutusturvan hankkimiseksi tai ylläpitämiseksi, riskien hallitsemiseksi, ammatillisen neuvonnan hankkimiseksi tai oikeudellisten väittää, onko oikeudenkäynnissä vai hallinnollisessa tai tuomioistuinten ulkopuolisessa menettelyssä].

4.3 Saatamme paljastaa [määritä henkilötietoryhmä tai -luokat] [toimittajiimme tai alihankkijoihimme] [tunnistettu osoitteessa [URL]] siltä osin kuin se on kohtuullisen tarpeellista [täsmennä tarkoituksia].

4.4 Rahoitustransaktiot, jotka liittyvät [verkkosivustollamme ja palveluissamme] [ovat] TAI [voidaan hoitaa maksupalveluntarjoajamme, [tunnista PSP: t]. Jaamme maksutietoja maksupalveluntarjoajamme kanssa vain siinä määrin kuin se on tarpeen [maksujen käsittelyä, hyvityksiä varten ja tällaisiin maksuihin ja hyvityksiin liittyvien valitusten ja kyselyjen käsittelemiseksi]. Tietoa maksupalveluntarjoajien tietosuojakäytännöistä ja käytännöistä on osoitteessa [URL-osoitteiden].

4.5 Voimme luovuttaa [tiedustelutietosi] [yhdelle tai useammalle valitulle kolmannelle osapuolelle verkkosivustollamme tunnistetulle tavaroiden ja palvelujen toimittajalle] tarkoituksenaan [antaa heille mahdollisuus ottaa sinuun yhteyttä, jotta he voivat tarjota, markkinoida ja myydä sinulle merkitykselliset tavarat ja / tai palvelut] [kukin kolmas osapuoli toimii rekisterinpitäjänä suhteessa sille toimittamiinsa kyselytietoihin; ja ottaessaan sinuun yhteyttä kukin kolmas osapuoli toimittaa sinulle kopion omasta tietosuojakäytännöstään, joka ohjaa kyseisen kolmannen osapuolen henkilötietojesi käyttöä.]

4.6 Tässä 4-osassa mainittujen henkilötietojen täsmällisten tietojen lisäksi voimme paljastaa henkilötietosi, jos tällainen paljastaminen on välttämätöntä lakisääteisen velvoitteen noudattamiselle tai elintärkeiden etujen ellei toisin ole luonnollisen henkilön elintärkeitä etuja. [Voimme myös paljastaa henkilötietosi, jos tällainen paljastaminen on välttämätöntä oikeudellisten vaatimusten laatimiseksi, käyttämiseksi tai puolustamiseksi joko oikeudenkäynnissä tai hallinnollisessa tai tuomioistuinten ulkopuolella.]

5. Kansainvälisiä henkilötietojesi siirtoja

5.1 Tässä jaksossa 5 annamme tietoja olosuhteista, joissa henkilötietojasi voidaan siirtää [Euroopan talousalueen ulkopuolisiin maihin].

5.2 Meillä [ja muilla konserniyhtiöillä] on [toimipisteet ja palvelut] [mainita maat][Euroopan komissio on tehnyt "riittävyyspäätöksen" [kunkin maan tietosuojalakien] suhteen.] [Siirrot [kumpaankin näistä maista] suojataan asianmukaisilla suojatoimilla, nimittäin [standardien käyttö Euroopan komission hyväksymät tai hyväksymät tietosuojalausekkeet, joista jäljennöksen voi saada [Lähde]] TAI [sitovien yhtiöiden sääntöjen käyttö, josta voit saada kopion [Lähde]] TAI [[mainita asianmukaiset suojatoimet ja keinot kopion saamiseksi]].]

5.3 Verkkosivustemme hosting-tilat sijaitsevat osoitteessa [mainita maat][Euroopan komissio on tehnyt "riittävyyspäätöksen" [kunkin maan tietosuojalakien] suhteen.] [Siirrot [kumpaankin näistä maista] suojataan asianmukaisilla suojatoimilla, nimittäin [standardien käyttö Euroopan komission hyväksymät tai hyväksymät tietosuojalausekkeet, joista voit hankkia kopion [Lähde]] TAI [[mainita asianmukaiset suojatoimet ja keinot kopion saamiseksi]].]

5.4 [Määritä toimittajan tai alihankkijan luokka tai tuoteryhmät] [on] TAI [sijaitsevat] [mainita maat][Euroopan komissio on tehnyt "riittävyyspäätöksen" [kunkin maan tietosuojalakien] suhteen.] [Siirrot [kumpaankin näistä maista] suojataan asianmukaisilla suojatoimilla, nimittäin [standardien käyttö Euroopan komission hyväksymät tai hyväksymät tietosuojalausekkeet, joista jäljennöksen voi saada [Lähde]] TAI [[mainita asianmukaiset suojatoimet ja keinot kopion saamiseksi]].]

5.5 Käyttäjä myöntää, että [henkilötiedot, jotka lähetät julkaisemiseen verkkosivujemme tai palveluidemme kautta] voivat olla saatavilla internetin kautta ympäri maailmaa. Emme voi estää tällaisten henkilötietojen käyttöä (tai väärinkäyttöä) muilta.

6. Henkilökohtaisten tietojen säilyttäminen ja poistaminen

6.1 Tässä 6-osassa esitetään tietojen säilyttämisohjeet ja menettelytavat, joiden tarkoituksena on varmistaa, että noudatamme oikeudellisia velvoitteitamme henkilötietojen säilyttämisessä ja poistamisessa.

6.2 Henkilötietoja, joita käsitellään mihin tahansa tarkoitukseen tai tarkoitukseen, ei pidä säilyttää kauemmin kuin on tarpeen tähän tarkoitukseen tai tarkoituksiin.

6.3 Säilytämme henkilötietosi seuraavasti:

(A) [henkilötietojen luokka tai -luokat] säilytetään vähintään [Aika] jälkeen [date]ja enintään [Aika] jälkeen [date].

[ylimääräisiä luetteloita]

6.4 Joissakin tapauksissa et ole mahdollista määrittää etukäteen, kuinka kauan henkilötietosi säilytetään. Tällöin määritämme säilytysaika, joka perustuu seuraaviin kriteereihin:

a) säilytysajan [henkilötietojen luokka] määritetään perustuen [määritä kriteerit].

[ylimääräisiä luetteloita]

6.5 Tämän jakson 6-säännöksen muista määräyksistä huolimatta voimme säilyttää henkilötietosi, jos tällainen säilyttäminen on välttämätöntä lakisääteisen velvoitteen noudattamiselle tai elintärkeiden etujen tai toisen luonnollisen henkilön elintärkeiden etujen suojelemiseksi.

7. tarkistukset

7.1 Saatamme noustadate tätä käytäntöä ajoittain julkaisemalla uusi versio verkkosivuillamme.

7.2 Tarkista tämän sivun satunnaisesti varmistaaksesi, että olet tyytyväinen tämän käytännön muutoksiin.

7.3 Voisimme [tai] ilmoittaa [muutoksista] TAI [merkittävistä muutoksista] tästä käytännöstä [sähköpostitse tai yksityisviestijärjestelmän kautta].

8. Oikeutesi

8.1 Tässä jaksossa 8 on tiivistetty tietosuojalainsäädännön mukaiset oikeudet. Osa oikeuksista on monimutkaisia, eikä kaikkia yksityiskohtia ole sisällytetty yhteenvetoihimme. Niinpä sinun pitäisi lukea sääntelyviranomaisten asiaankuuluvat lait ja ohjeet täydelliseen selvitykseen näistä oikeuksista.

8.2 Tietosuojalainsäädännön tärkeimmät oikeudet ovat:

a) oikeus tutustua asiakirjoihin;

b) oikeus oikaisuun;

c) oikeus purkaa;

d) oikeus rajoittaa käsittelyä;

e) oikeus vastustaa jalostusta;

f) oikeus tietojen siirrettävyyteen;

g) oikeus valittaa valvontaviranomaiselle; ja

h) oikeus peruuttaa suostumus.

8.3 Sinulla on oikeus vahvistaa, hoidetaanko henkilötietojasi ja milloin me teemme henkilötietojen käyttöoikeudet ja tietyt lisätiedot. Nämä lisätiedot sisältävät yksityiskohdat käsittelyn tarkoituksista, kyseisten henkilötietoluokkien ja henkilötietojen vastaanottajista. Muiden henkilöiden oikeuksien ja vapauksien tarjoaminen ei vaikuta, toimitamme sinulle kopion henkilötiedoista. Ensimmäinen kopio toimitetaan maksutta, mutta lisämaksuja voi olla kohtuullinen. [Voit käyttää [henkilötietojasi] vierailemalla [URL] kun olet kirjautunut verkkosivustoomme.]

8.4 Sinulla on oikeus saada epätarkkoja henkilökohtaisia ​​tietoja teistä oikaistuina ja ottaen huomioon käsittelyn tarkoitukset, jos sinulla on täydelliset henkilökohtaiset tiedot sinusta, joka on täytetty.

8.5 Joissakin tilanteissa sinulla on oikeus poistaa henkilötietosi viipymättä. Näihin seikkoihin kuuluvat: [henkilötiedot eivät ole enää tarpeellisia suhteessa siihen tarkoitukseen, johon ne on kerätty tai muulla tavoin käsitelty; peruutat suostumusperusteisen käsittelyn suostumuksen; vastustat tietojenkäsittelylainsäädännön tiettyjen sääntöjen mukaisesti; käsittely on suoraa markkinointia varten; ja henkilötietoja on laittomasti käsitelty]. Poistamisoikeutta ei kuitenkaan ole. Yleiset poissulkemiset ovat silloin, kun käsittely on välttämätöntä: [sananvapauteen ja tiedonvälityksen vapauden käyttämiseen; laillisen velvoitteen noudattamiseksi; tai oikeudellisten vaatimusten laatimiseen, harjoittamiseen tai puolustamiseen].

8.6 Joissakin tilanteissa sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä. Nämä olosuhteet ovat: kiistat henkilötietojen oikeellisuuden; käsittely on lainvastaista, mutta vastustat tyhjentämistä; emme enää tarvita henkilötietoja käsittelemistarkoituksessa, mutta tarvitset henkilötietojasi oikeudellisten vaatimusten laatimiseksi, käyttämiseksi tai puolustamiseksi; ja olet vastustanut käsittelyä, kunnes vastaväite on tarkistettu. Jos käsittely on rajoitettu tällä perusteella, voimme jatkaa henkilötietojesi tallentamista. Me kuitenkin käsittelemme sitä muulla tavalla: sinun suostumuksella; laillisten vaateiden laatimiseen, käyttämiseen tai puolustamiseen; toisen luonnollisen henkilön tai oikeushenkilön oikeuksien suojaamiseksi; tai tärkeän yleisen edun vuoksi.

8.7 Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tietojesi perusteella, mutta vain siltä osin kuin käsittelyn oikeusperusta on se, että käsittely on tarpeen: yleistä etua tai minkään julkisen vallan käyttämistä; tai meidän tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen tarkoituksiin. Jos teet tällaisen vastalauseen, me emme enää käsittele henkilötietojasi, ellei voimme osoittaa, että käsittelyä koskevat pakottavat oikeutetut syyt, jotka ylittävät sinun etusi, oikeudet ja vapaudet, tai käsittely on oikeudellisten vaatimusten laatimista, käyttämistä tai puolustamista.

8.8 Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin (mukaan lukien suoramarkkinoinnin profilointi). Jos teet tällaisen vastalauseen, emme enää käsittele henkilötietojasi tähän tarkoitukseen.

8.9 Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tieteellisiin tai historiallisiin tutkimustarkoituksiin tai tilastollisiin tarkoituksiin tilanteesta riippuen, jollei käsittely ole välttämätöntä yleistä etua koskevien tehtävien suorittamiseksi.

8.10 Sikäli kuin henkilötietojesi käsittelyn oikeudellinen perusta on:

a) suostumus; tai

(b) että käsittely on välttämätöntä sellaisen sopimuksen tekemiseksi, johon olette osapuoli, tai jos haluat tehdä toimenpiteitä pyynnöstäsi ennen sopimuksen tekemistä,

ja tällainen käsittely suoritetaan automatisoituna, sinulla on oikeus vastaanottaa henkilökohtaiset tietosi meiltä strukturoidulla, yleisesti käytetyllä ja koneella luettavassa muodossa. Tätä oikeutta ei kuitenkaan sovelleta, jos se haittaisi muiden oikeuksia ja vapauksia.

8.11 Jos katsot, että henkilötietojesi käsittely loukkaa tietosuojalakeja, sinulla on laillinen oikeus tehdä kantelu tietosuojasta vastaavalle valvontaviranomaiselle. Voit tehdä sen EU: n jäsenvaltiossa, jossa asuinpaikka on, työpaikkasi tai väitetyn rikkomuksen paikka.

8.12 Sikäli kuin oikeusperustasi henkilötietojesi käsittelyssä on suostumus, sinulla on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa. Peruuttaminen ei vaikuta käsittelyn laillisuuteen ennen peruuttamista.

8.13 Voit käyttää kaikkia henkilötietojesi oikeuksia [kirjallisella ilmoituksella] TAI [by [Menetelmiä]] [, tässä kohdassa 8] määriteltyjen muiden menetelmien lisäksi.

9. Tietoja evästeistä

9.1 Eväste on tiedosto, joka sisältää tunnisteen (merkkijono ja numerot), jonka web-palvelin lähettää verkkoselaimeen ja jonka selaimesi tallentaa. Tunniste lähetetään sitten palvelimelle aina, kun selain pyytää sivua palvelimelta.

9.2 Evästeet voivat olla joko "pysyviä" evästeitä tai "istunto"evästeitä: verkkoselain tallentaa pysyvän evästeen, ja se on voimassa asetettuun vanhenemiseen asti. date, ellei käyttäjä ole poistanut sitä ennen voimassaolon päättymistä date; istuntoeväste sen sijaan vanhenee käyttäjän istunnon lopussa, kun verkkoselain suljetaan.

9.3-evästeet eivät yleensä sisällä tietoja, jotka tunnistavat käyttäjän henkilökohtaisesti, mutta henkilökohtaiset tiedot, jotka tallennamme sinusta, voidaan yhdistää evästeisiin tallennettuihin tietoihin.

10. Evästeet, joita käytämme

10.1 Käytämme evästeitä seuraaviin tarkoituksiin:

(a) [todennus - käytämme evästeitä [tunnistamaan sinut, kun vierailet verkkosivustollamme ja kun selaat verkkosivustollamme] [(tähän tarkoitukseen käytetyt evästeet ovat: [tunnista evästeet])]];

(b) [tila - käytämme evästeitä [auttaaksemme meitä selvittämään, oletko kirjautunut sisään verkkosivustollemme] [(tähän tarkoitukseen käytetyt evästeet ovat: [tunnista evästeet])]];

(c) [personointi - käytämme evästeitä [tallentaaksemme tietoja mieltymyksistäsi ja mukauttamalla verkkosivustoa puolestasi] [(tähän tarkoitukseen käytetyt evästeet ovat: [tunnista evästeet])]];

(d) [turvallisuus - käytämme evästeitä [osana turvallisuustoimenpiteitä, joita käytetään käyttäjätilien suojaamiseen, mukaan lukien kirjautumistietojen vilpillisen käytön estäminen ja verkkosivustomme ja palvelujemme suojaaminen yleensä] [(tähän tarkoitukseen käytetyt evästeet ovat: [tunnista evästeet])]];

(e) [mainonta - käytämme evästeitä [auttaaksemme meitä näyttämään sinulle merkityksellisiä mainoksia] [(tähän tarkoitukseen käytetyt evästeet ovat: [tunnista evästeet])]];

(f) [analyysi - käytämme evästeitä [auttaaksemme meitä analysoimaan verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä ja suorituskykyä] [(tähän tarkoitukseen käytetyt evästeet ovat: [tunnista evästeet])]]; ja

(g) [evästeiden suostumus - käytämme evästeitä [tallentaaksemme mieltymyksesi evästeiden käyttöön yleisemmin] [(tähän tarkoitukseen käytetyt evästeet ovat: [tunnista evästeet])]].

[ylimääräisiä luetteloita]

11. Palveluntarjoajamme käyttämät evästeet

11.1 Palveluntarjoajamme käyttävät evästeitä, ja nämä evästeet voidaan tallentaa tietokoneeseesi, kun vierailet verkkosivuillamme.

11.2 Käytämme Google Analyticsia verkkosivustomme käytön analysointiin. Google Analytics kerää tietoja verkkosivustojen käytöstä evästeiden avulla. Verkkosivustollemme kerättyjä tietoja käytetään raporttien luomiseen verkkosivustomme käytöstä. Googlen tietosuojakäytäntö on saatavilla osoitteessa: https://www.google.com/policies/privacy/[Asianmukaiset evästeet ovat: [tunnista evästeet].]

11.3 [Me julkaisemme Google AdSense -kohtaisia ​​mainoksia verkkosivuillamme. Ne on räätälöity Googlessa vastaamaan mielenkiinnon kohteita. Etunimesi määrittämiseksi Google seuraa käyttäytymistämme verkkosivustollamme ja muilla verkkosivustoilla verkossa evästeiden avulla.] TAI [Me julkaisemme Google AdSense -mainoksia verkkosivustollamme. Etunimesi määrittämiseksi Google seuraa käyttäytymistämme verkkosivustollamme ja muilla verkkosivustoilla verkossa evästeiden avulla. Tämän käytöksen seurannan ansiosta Google voi räätälöidä mainoksia, joita näet muilla verkkosivustoilla vastaamaan mielenkiintoasi (mutta emme julkaise aihepiiriin perustuvia mainoksia verkkosivustollamme).] Voit tarkastella, poistaa tai lisätä selaimesi yhteydessä olevia sidosryhmiä käymällä : https://adssettings.google.com. Voit myös kieltäytyä AdSense-kumppaniverkkoevästeestä käyttämällä näitä asetuksia tai Network Advertising Initiativen monievästeiden käytöstäpoistomekanismia osoitteessa: http://optout.networkadvertising.org. Nämä opt-out-mekanismit käyttävät kuitenkin evästeitä, ja jos poistat evästeet selaimestasi, opt-outia ei ole. Jotta tietyn selaimen käytöstä poistettaisiin opt-out, voit harkita Google-selaimen laajennusten käyttöä osoitteessa: https://support.google.com/ads/answer/7395996[Asianmukaiset evästeet ovat: [tunnista evästeet].]

11.4 Käytämme [tunnista palveluntarjoaja] että [määritä palvelu]. Tämä palvelu käyttää evästeitä [täsmennä tarkoitusta]. Voit tarkastella tämän palveluntarjoajan tietosuojakäytäntöä osoitteessa [URL][Asianmukaiset evästeet ovat: [tunnista evästeet].]

12. Evästeiden hallinta

12.1 Useimmat selaimet sallivat sinun kieltäytyä hyväksymästä evästeitä ja poistaa evästeitä. Menetelmät sen tekemiseen vaihtelevat selaimesta toiseen ja versiosta toiseen. Voit kuitenkin saada jopadate tietoja evästeiden estämisestä ja poistamisesta näiden linkkien kautta:

(A) https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en (Kromi);

(B) https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences (Firefox);

(C) http://www.opera.com/help/tutorials/security/cookies/ (Ooppera);

(D) https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies (Internet Explorer);

(E) https://support.apple.com/kb/PH21411 (Safari); ja

(F) https://privacy.microsoft.com/en-us/windows-10-microsoft-edge-and-privacy (Reuna).

[ylimääräisiä luetteloita]

12.2 Kaikkien evästeiden estäminen vaikuttaa negatiivisesti monien sivustojen käytettävyyteen.

12.3 Jos estät evästeet, et voi käyttää kaikkia sivustoomme ominaisuuksia.

13. Yksityiskohdat

13.1 Tämä sivusto on omistama ja ylläpitämä John Harding.

13.2 Olemme rekisteröityneet Englantiin rekisterinumerolla kc73486214hrt], ja sääntömääräinen kotipaikka on klo Englanti.

13.3 Päätoimipaikkamme on klo Englanti.

13.4 Voit ottaa meihin yhteyttä:

a) [postitse, [yllä mainittuun postiosoitteeseen]];

(b) [käyttämällä verkkosivuiltamme yhteydenottolomaketta];

c) [puhelimitse, [verkkosivustollamme julkaistava yhteystiedot]]; tai

(d) [sähköpostitse, käyttämällä [aikaisemmin julkaistua sähköpostiosoitetta]].

[ylimääräisiä luetteloita]

14. Tietosuojavastaava

14.1 Tietosuojavastaavamme yhteystiedot ovat: [yhteystiedot].

GDPR

Jakso 1: Johdanto

§ 1.1

Valinnainen elementti.

§ 1.2

Henkilötiedot määritellään GDPR: n 4 artiklan 1 kohdassa:

”(1)” henkilötiedoilla ”mitä tahansa tunnistettua tai tunnistettavissa olevaa luonnollista henkilöä (” rekisteröityä ”) koskevia tietoja; tunnistettavissa oleva luonnollinen henkilö on henkilö, joka voidaan tunnistaa suoraan tai epäsuorasti erityisesti tunnisteen, kuten nimen, tunnistenumeron, sijaintitietojen, online-tunnisteen tai yhden tai useamman fyysiseen, fysiologiseen, luonnollisen henkilön geneettinen, henkinen, taloudellinen, kulttuurinen tai sosiaalinen identiteetti ”.

§ 1.3

Valinnainen elementti.

Tämän lausunnon sisällyttäminen tietosuojakäytäntöön ei sinänsä täytä yksityisyyden ja sähköisen viestinnän (EY-direktiivi) 2003 asetusten vaatimuksia evästeiden käytön suostumuksesta. Ohjeita tällaisen suostumuksen saamiseksi on tietokomissaarin verkkosivustolla (http://www.ico.gov.uk).

§ 1.4

Valinnainen elementti.

§ 1.5

Valinnainen elementti.

Jakso 2: Luotto

Osa: Vapaa asiakirjojen lisensointivaroitus

Valinnainen elementti. Vaikka sinun on säilytettävä luoton, poista tekijänoikeusvaroitus tästä asiakirjasta ennen käyttöä.

Osa 3: Miten käytämme henkilötietojasi

GDPR: n momentin 13 (1) mukaan:

"(1) Kun rekisteröidyltä kerätään rekisteröidyn henkilötietoja, rekisterinpitäjän on henkilötietojen saamisen yhteydessä toimitettava rekisteröidylle kaikki seuraavat tiedot: - - (c) käsittely, johon henkilötiedot on tarkoitettu, sekä käsittelyn oikeusperusta; d) jos käsittely perustuu 6 artiklan 1 kohdan f alakohtaan, rekisterinpitäjän tai kolmannen osapuolen oikeutetut edut. "

GDPR: n 6 (1) (f) momentin mukaan:

"(1) Käsittely on laillista vain, jos ja siltä osin kuin ainakin yksi seuraavista koskee: - (f) käsittely on välttämätöntä rekisterinpitäjän tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen kannalta, paitsi jos sellainen rekisteröidyn edut tai perusoikeudet ja -vapaudet, jotka vaativat henkilötietojen suojaa, syrjäyttävät etunsa, etenkin jos rekisteröity on lapsi. "

§ 3.1

GDPR: n 14 artiklassa, jota sovelletaan, jos henkilötietoja ei saada rekisteröidyltä, säädetään, että tiedot "kyseisistä henkilötietoryhmistä" on toimitettava rekisteröidyille.

Yksityiskohtainen säännös ei sisällä BPR: n 13 -sääntöä, jota sovelletaan silloin, kun henkilötietoja saadaan rekisteröidyltä.

Siitä huolimatta olemme sisällyttäneet tähän asiakirjaan viittauksia yleisiin tietoryhmiin, koska se helpottaa tietyn käsittelyn tarkoitusten ja käsittelyn oikeusperustojen tunnistamista - tiedot, jotka on annettava 13 artiklan mukaisesti.

§ 3.2

Valinnainen elementti.

§ 3.3

Valinnainen elementti.

§ 3.4

Valinnainen elementti.

§ 3.5

Valinnainen elementti.

§ 3.6

Valinnainen elementti.

§ 3.7

Valinnainen elementti.

§ 3.8

Valinnainen elementti.

§ 3.9

Valinnainen elementti.

§ 3.10

Valinnainen elementti.

§ 3.11

Valinnainen elementti.

§ 3.12

Valinnainen elementti. Käytä tätä lomaketta tunnistamaan ja antamaan relevantteja tietoja muista henkilötietoluokista, joita voit käsitellä.

§ 3.13

Valinnainen elementti.

§ 3.14

Valinnainen elementti.

§ 3.16

Valinnainen elementti.

Jakso 4: Henkilökohtaisten tietojen toimittaminen muille

GDPR: n 13 artiklan 1 kohdan e alakohdassa edellytetään, että kun henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä, rekisterinpitäjän on toimitettava rekisteröidylle tietoja "henkilötietojen vastaanottajista tai vastaanottajaryhmistä".

Muilta kuin rekisteröidyltä kerätyt tiedot vastaavat vastaavia sääntöjä 14 (1) (e) -asiakirjassa.

§ 4.1

Valinnainen elementti.

§ 4.2

Valinnainen elementti.

§ 4.3

Valinnainen elementti.

§ 4.4

Valinnainen elementti.

§ 4.5

Valinnainen elementti.

5 jakso: Henkilökohtaisten tietojen kansainväliset siirrot

Valinnainen elementti.

GDPR: n 13 artiklan 1 kohdan f alakohdassa edellytetään, että rekisterinpitäjät ilmoittavat rekisteröidyille "tapauksen mukaan tosiasian, että rekisterinpitäjä aikoo siirtää henkilötietoja kolmannelle maalle tai kansainväliselle järjestölle ja että komissiossa tai 46 artiklassa [siirrot, joihin sovelletaan asianmukaisia ​​suojatoimenpiteitä] tai 47 artiklassa [sitovat yrityssäännöt] tai 49 artiklan 1 kohdan toisessa alakohdassa [rajoitetut siirrot pakottavien oikeutettujen etujen vuoksi], viittaus asianmukaiset tai sopivat suojatoimet ja keinot saada niistä jäljennös tai jos ne on asetettu saataville ".

§ 5.2

Valinnainen elementti.

§ 5.3

Valinnainen elementti.

§ 5.4

Valinnainen elementti.

§ 5.5

Valinnainen elementti. Onko käyttäjillä mahdollisuus julkaista henkilökohtaisia ​​tietoja verkkosivuilla?

6 jakso: Henkilökohtaisten tietojen säilyttäminen ja poistaminen

GDPR: n 5 (1) (e) momentissa määritellään varastojen rajoittaminen, joka on yksi järjestelmän perussäännöistä:

"Henkilötietoja on: - - säilytettävä muodossa, joka mahdollistaa rekisteröidyn tunnistamisen, vain niin kauan kuin on tarpeen henkilötietojen käsittelyn tarkoituksiin; henkilötietoja voidaan säilyttää pidempään, sikäli kuin henkilötietoja käsitellään yksinomaan arkistointitarkoituksiin yleisen edun, tieteellisen tai historiallisen tutkimuksen tai tilastollisten tarkoitusten vuoksi 89 artiklan 1 kohdan mukaisesti edellyttäen, että asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimet tämän asetuksen edellyttämät toimenpiteet rekisteröidyn oikeuksien ja vapauksien turvaamiseksi… ”.

Jakso 7: Tarkistukset

Valinnainen elementti.

§ 7.2

Valinnainen elementti.

§ 7.3

Valinnainen elementti. Otatko yhteyttä käyttäjiin ilmoittamaan heille asiakirjan muutoksista?

  • Kuinka käyttäjille ilmoitetaan asiakirjan muutoksista?

Jakso 8: Oikeutesi

GDPR: n 13-momentin (2) mukaan henkilörekisterissä on kerättävä henkilötietoja tietosuojasta:

"Edellä 1 kohdassa tarkoitettujen tietojen lisäksi rekisterinpitäjän on henkilötietojen saamisen yhteydessä toimitettava rekisteröidylle seuraavat lisätiedot, jotka ovat tarpeen oikeudenmukaisen ja avoimen käsittelyn varmistamiseksi: - - (b) rekisterinpitäjän olemassaolo oikeus pyytää rekisterinpitäjältä pääsyä henkilötietoihin, oikaista tai poistaa tai rekisteröidyn käsittelyä rajoittaa tai vastustaa käsittelyä sekä oikeus tietojen siirrettävyyteen; c) jos käsittely perustuu 6 artiklan 1 kohdan a alakohtaan tai 9 artiklan 2 kohdan a alakohtaan, on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa vaikuttamatta tietoihin perustuvan käsittelyn laillisuuteen suostumuksella ennen sen peruuttamista; … ”.

Samanlaiset säännökset esitetään 14-säännöksessä suhteessa henkilötietoihin, joita ei ole kerätty asianomaiselta rekisteröidyltä.

§ 8.3

Käyttöoikeus on määritelty GDPR: n 15-momentissa.

§ 8.4

Oikeus oikaisuun on esitetty GDPR: n 16-momentissa.

§ 8.5

Oikeus poistamiseen (tai oikeus tulla unohdetuksi) on määritelty GDPR: n 17-momentissa, ja siitä on ilmoitettava rekisteröijille 13 (2) (b), 14 (2) (c) ja 15 (1) (e).

Harkitse korostettujen olosuhteiden ja poissulkemisten muokkaamista sen mukaan, mikä on tärkein prosessoinnille.

§ 8.6

GDPR: n momentin 18 (1) mukaan:

"Rekisteröidyllä on oikeus saada rekisterinpitäjältä käsittelyn rajoitus, jos jokin seuraavista pätee: (a) rekisteröity riitauttaa henkilötietojen oikeellisuuden niin kauan, että rekisterinpitäjä voi tarkistaa tietojen oikeellisuuden henkilötiedot; b) käsittely on laitonta ja rekisteröity vastustaa henkilötietojen poistamista ja pyytää sen sijaan niiden käytön rajoittamista; (c) rekisterinpitäjä ei enää tarvitse henkilötietoja käsittelyä varten, mutta rekisteröity vaatii niitä laillisten vaatimusten esittämiseen, esittämiseen tai puolustamiseen; d) rekisteröity on vastustanut käsittelyä 21 artiklan 1 kohdan mukaisesti odottaessaan, että rekisterinpitäjän lailliset perusteet syrjäyttävät rekisteröidyn perustelut.

§ 8.7

Oikeus vastustaa jalostusta on yksityiskohtaisesti esitettynä GDPR: n momentissa 21, ja siitä on ilmoitettava rekisteröijille 21 (4), 13 (2) (b) ja 14 (2) (c) nojalla.

§ 8.8

Valinnainen elementti.

GDPR: n momentin 21 (3) mukaan:

"Jos rekisteröity vastustaa käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksia varten, henkilötietoja ei enää käsitellä tällaisiin tarkoituksiin."

§ 8.9

Valinnainen elementti.

Tämä oikeus on määritelty GDPR: n 21 (6) momentissa.

§ 8.10

Oikeus tietojen siirrettävyyteen esitetään täysimääräisesti GDPR: n 20-momentissa, ja siitä on ilmoitettava rekisteröijille 13 (2) (b) ja 14 (2) (c) artiklan nojalla.

§ 8.11

Oikeus esittää kantelu valvontaviranomaiselle on BKT: n 77 -säännön 13 ja se on ilmoitettava rekisteröijille 2 (14) (d), 2 (15) (e) ja 1 (XNUMX) ( f).

§ 8.12

BPR: n 7 (3) momentissa esitetään peruuttamisoikeus. Oikeus on ilmoitettava rekisteröijille 13 (2) (c) ja 14 (2) (d) artiklan nojalla. Katso myös artikla 17 (1) (b).

Jakso 9: Tietoja evästeistä

Valinnainen elementti.

§ 9.2

Valinnainen elementti.

§ 9.3

Valinnainen elementti.

Jakso 10: Käytettävät evästeet

Valinnainen elementti.

Jakso 11: Palveluntarjoajamme käyttämät evästeet

Sisältääkö verkkosivusto kolmansille osapuolille evästeitä, analytics-evästeitä tai evästeiden seurantaa käyttäjille?

§ 11.2

Valinnainen elementti.

§ 11.3

Valinnainen elementti. Voiko Google AdSense -mainokset julkaista verkkosivustolla?

Tämä säännös olisi sisällytettävä, jos julkaiset Google AdSense -kohtaisia ​​mainoksia verkkosivustollasi. Lisäilmoituksia tarvitaan, jos et ole poistanut ulkopuolisen mainosten näyttämistä.

Jos verkkosivusto asettaa muita evästeitä käyttäjien koneille, jotka seuraavat käyttäytymistä, myös tietoja näistä evästeistä on paljastettava.

Jakso 12: Evästeiden hallinta

Valinnainen elementti.

§ 12.3

Valinnainen elementti. Evästeiden estämisellä on kielteinen vaikutus sivuston käyttöön käyttäjän näkökulmasta?

Jakso 13: Yksityiskohtia

Ison-Britannian yritysten on annettava yritysten nimet, rekisteröintinumerot, rekisteröintipaikka ja rekisteröity osoite internet-sivuillaan (vaikkei välttämättä tässä asiakirjassa).

Yksittäisten kauppiaiden ja kumppanuuksien, jotka harjoittavat liiketoimintaa Yhdistyneessä kuningaskunnassa nimellä "yritysnimi" (eli nimi, joka ei ole elinkeinonharjoittajan nimi / kumppaneiden tai tiettyjen muiden määriteltyjen nimien nimet), on myös julkistettava tiettyjä verkkosivustoja: i) yksityisen elinkeinonharjoittajan tapauksessa henkilön nimi; (ii) parisuhteen tapauksessa kunkin kumppanuuden jäsenen nimi; ja (iii) kummassakin tapauksessa jokaisen nimetyn henkilön osalta Yhdistyneessä kuningaskunnassa oleva osoite, jossa mikä tahansa liiketoimintaan liittyvä asiakirja saadaan tiedoksi. Kaikilla verkkosivustoilla, joihin sovelletaan sähköisen kaupankäynnin (EY-direktiivi) säännöksiä 2002, on ilmoitettava maantieteellinen osoite (ei postilokeron numero) ja sähköpostiosoite. Kaikkien verkkosivustojen ylläpitäjien, jotka kuuluvat vuoden 2009 palvelujen tarjoamista koskevien sääntöjen soveltamisalaan, on myös annettava puhelinnumero.

§ 13.1

  • Mikä on yrityksen, kumppanuuden, yksittäisen henkilön tai muun oikeushenkilön tai -yhteisön nimi, joka omistaa ja käyttää verkkosivustoa?

§ 13.2

Valinnainen elementti. Onko kyseinen henkilö yritys?

  • Missä toimipaikassa yritys on rekisteröitynyt?

  • Mikä on yrityksen rekisteröintinumero tai vastaava?

  • Missä on yrityksen rekisteröity osoite?

§ 13.3

Valinnainen elementti.

  • Missä on kyseisen henkilön pääkonttori tai päätoimipaikka?

§ 13.4

Valinnainen elementti.

  • Millä keinoin voidaan ottaa yhteyttä asianomaiseen henkilöön?

  • Missä asianomaisen henkilön postiosoite julkaistaan?

  • Määritä puhelinnumero tai anna lisätietoja siitä, missä numero löytyy.

  • Määritä sähköpostiosoite tai anna lisätietoja siitä, missä asiaankuuluva sähköpostiosoite löytyy.

Jakso 14: Tietosuojavastaava

Valinnainen elementti.

§ 14.1

Jotkin rekisterinpitäjät ja tietojenkäsittelijät ovat velvollisia nimittämään tietosuojavaltuutetun. Perusvelvollisuus on esitetty BKTL: n 37 (1):

"(1) Rekisterinpitäjän ja henkilötietojen käsittelijän on nimettävä tietosuojavastaava aina, kun: a) käsittelyn suorittaa viranomainen tai elin, lukuun ottamatta tuomioistuimia, jotka toimivat lainkäyttäjinä; b) rekisterinpitäjän tai henkilötietojen käsittelijän ydintoiminnot koostuvat käsittelytoimista, jotka luonteensa, laajuutensa ja / tai tarkoituksensa vuoksi edellyttävät rekisteröityjen säännöllistä ja järjestelmällistä laajamittaista seurantaa; tai c) rekisterinpitäjän tai henkilötietojen käsittelijän ydintoiminta koostuu 9 artiklan mukaisten erityisten tietoryhmien ja 10 artiklassa tarkoitettujen rikos tuomioihin ja rikoksiin liittyvien henkilötietojen käsittelystä laajasti. "

BKTL: n 13 (1) (b) momentissa säädetään seuraavaa:

"(1) Kun rekisteröidyltä kerätään rekisteröidyn henkilötietoja, rekisterinpitäjän on henkilötietojen saamisen yhteydessä toimitettava rekisteröidylle kaikki seuraavat tiedot - - (b) rekisteröidyn yhteystiedot tarvittaessa tietosuojavastaava ”.

Katso myös artikla 14 (1) (b).

  •